O nas

ALUSTIL Vode Boris, s.p., posluje od leta 1994 in nudi celovite rešitve na področju stavbnega pohištva.

Smo majhno družinsko podjetje, ki prisega na kakovost. Naš osnovni prodajni program obsega proizvodnjo ALU- in PVC-oken, vrat, zimskih vrtov, steklenih fasad, predelnih sten, steklenih nadstreškov in senčil.

Ponudbo zaokrožujemo z vrhunskim sistemom PVC-profilov Salamander, ki s svojim izrednim dizajnom in funkcionalnostjo zadovolji še tako zahtevnega kupca.

Svojim strankam priporočamo kakovostno izdelan zimski vrt, ki nam poveča stanovanjski prostor, zmanjša stroške ogrevanja notranjih prostorov in so uporabni skozi celo leto. Izpostavili bi tudi sistem air-controller, ki omogoča svež zrak v vašem domu.

V primeru vprašanj smo vam na voljo in se veselimo vašega klica. Prosimo seznanite nas s svojimi potrebami in vprašanji, z veseljem bomo pomagali.

Alustil-ALU-in-PVC-stavbno-pohištvo-pvc_okna_streamline76

STORITVE

Alustil-ALU-in-PVC-stavbno-pohištvo-Alustil Okna icon

Okna s profilom DESIGN 3Ds odlikuje dolga življenjska doba. Potrebujejo minimalno vzdrževanje in odlično kljubujejo okoljskim vplivom.

Alustil-ALU-in-PVC-stavbno-pohištvo-Alustil vrata icon

Vrata iz programa Salamander so stabilna, nudijo optimalno toplotno in zvočno izolacijo, predstavljajo protivlomno zaščito in imajo dolgo življenjsko dobo.

Alustil-ALU-in-PVC-stavbno-pohištvo-Alustil vrtovi icon2

Nudimo kakovostno izdelan zimski vrt, ki poveča stanovanjski prostor, zmanjša stroške ogrevanja notranjih prostorov in so uporabni skozi celo leto.