Hišna vrata

Vratni profilni sistemi podjetja SALAMANDER.

Izdelek Streamline 76 je uspešni profilni program, ki izpolnjuje vsa merila sodobnega designa in zahtev po funkcionalnosti. SL 76 s svojo klasično eleganco in izpopolnjenim stilom krasi vsako zgradbo. Po drugi strani pa novi Salamandrov profilni sistem prepriča s svojo tehnično perfekcijo, kakor z veliko toplotno izolativnostjo in optimalno zaščito pred hrupom. Da dosega sistem SL 76 maksimalno stabilnost in izredno življenjsko dobo, se razume samo po sebi. In seveda SL 76 nudi tudi barvno pestrost, ki je običajna za Salamander. Za vse, ki bi radi uporabili poleg stilne prepričljivosti še zanesljivost in največjo kvaliteto.

Pregled lastnosti:

  • Klasičen eleganten design z mehkimi zaokroženji.
  • Sistem petih komor z izravnanim razmerjem med statiko in toplotno izolacijo.
  • Varnostni utori za optimalno montažo.
  • S strani izdelovalca integrirana tesnila kot optimalna zaščita proti hrupu in mrazu.
  • Vhodni nagib za optimalno funkcijo prekucnega odpiranja.

TEHNIČNI PODATEK

Uf = 1,5W/m2K (prevod toplote vratnega okvirja) Dve plasti pripirnih tesnil pri zapiranju preprečujeta nastanek toplotnih mostov in zagotavljata zvočno izolativnost. Visoko toplotnoizolacijska 5-komorna profilna tehnologija (76 mm) preprečuje toplotne izgube in deluje zvočno izolativno. Zaradi svoje izredno gladke površine, so zelo nezahtevna za vzdrževanje in čiščenje. Kakovostna folijska obloga omogoča veliko izbiro barv dobavljivo v mnogih standardih in dekorjih. Po naročilu možna tudi dobava v individualni barvi iz RAL lestvice. Možnost različnih izvedb s kombinacijo vseh običajnih materialov, stekla, umetnih materialov in aluminija. Ker so vrata iz kakovostne umetne mase, so odporna na različne vremenske vplive.

Vhodna hišna vrata so izpostavljena stalnim obremenitvam. Brez težav morajo prenesti loputanje in ekstremne vremenske razmere. Odločilnega pomena je, da so stabilna, ter da imajo dolgo življensko dobo. Pomembno je da zagotavljajo optimalno toplotno in zvočno izolacijo. Nuditi morajo tudi protivlomno varnostno zaščito (za največjo možno varnost se lahko na vrata namesti okovje s trojnimi ali petimi zapahi). Vse to in lepa oblika so lastnosti vhodnih vrat iz programa Salamander.

Raznolikost oblik in eleganca s profili DESIGN 3Ds

Vedno malo drugače.

Alustil-ALU-in-PVC-stavbno-pohištvo-Alustil vrata heroal